Skip to main content
 

Bram-Design

Op Zoek naar een nieuwe website?

“Ik ben een ambitieuze ondernemer die zich graag bezighoudt met het samenstellen van innovatieve en unieke websites! Elk project is weer een nieuwe uitdaging en ik ga geen een uitdaging uit de weg. Kan ik u ergens mee helpen?

Bram Bouwes  Eigenaar Bram-Design 

Lees meer
Bijpassende website

De website zal op zijn eigen manier weerspiegelen waar uw bedrijf voor staat. De stijl van uw bedrijf zal een op een zijn met de website! Hierdoor wordt de meest ideale gebruikerservaring gecreëerd.

Webshop

Wilt u graag online artikelen verkopen? Dat is geen enkel probleem en zal een bijpassende webshop worden gemaakt. Deze wordt geheel ingericht naar uw wens.

Goede gebruikservaring

Wanneer de website eenmaal afgerond is zal er zowel voor de klanten als voor uzelf een goede gebruikservaring plaats vinden.

 “Onlangs een nieuwe website laten maken door Bram, voor O.V.V. Animo. Super geregeld Bram heeft dit zeer professioneel gedaan! Ik ben er echt super blij mee”

⭐⭐⭐⭐⭐
René van der Schee O.V.V. Animo

Lees meer

Laat je inspireren

door mijn portfolio.

Mijn projecten

In mijn portfolio is te zien wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van een website. Elke website heeft zijn eigen unieke waardes.

Wat maakt dit zo speciaal?

Bekijk de verschillende websites die ik gemaakt heb. Hierdoor kan u gemakkelijk zien wat er allemaal mogelijk is! Ik help u graag met uw eigen website.
Meer informatie over wat ik voor uw kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Alle mogelijkheden op een rij

Custom designs

De gehele website wordt aangepast naar de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast zullen alle afbeeldingen op maat gemaakt worden zodat deze perfect aansluiten op de website.

Responsive

De website zal zich gemakkelijk aanpassen aan alle toestellen. Hierdoor is uw site op alle apparaten beschikbaar.

SSL Verificatie

Veiligheid en privacy is een van de belangrijkste onderwerpen ano 2019. Uw website zal worden voorzien van een SSL verificatie. Dit houdt in dat de verbinding veilig is met uw website.

Zelf aan de gang

Wanneer de website opgeleverd is kan u vervolgens zelf heel eenvoudig de website onderhouden en nieuwsberichten plaatsen.

Zakelijke mail

Standaard bij de website zal u een zakelijk mailadres ontvangen. Deze kan gebruikt worden om de klanten te mailen. Het instap pakket is voorzien van 5 mailadressen.

Social media

Wilt u ook graag gebruik gaan maken van social media? Het is ook mogelijk om dit te laten regelen door Bram-Design.

Bram Bouwes

Een gedreven creatieve ondernemer

Door mijn studie ben ik geheel op de hoogte van alle ontwikkelingen. Samen kunnen we de attractie en transactie waarde van uw bedrijf optimaliseren. Dit alle kan worden gerealiseerd door een nieuwe website.

Heeft u interesse of vragen

Neem dan contact met mij op en dan bespreken we alle mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.